Ole hyvä ja jätä viesti

Tietoja

Yritys

Prodiscus on ensimmäinen suomalainen frisbeegolfkiekkojen valmistaja

Yritys on perustettu vuonna 2006. Tuolloin Prodiscus toi maahan frisbeegolfvälineitä ja jälleenmyi niitä ympäri Suomea sekä verkkokaupassa www.kiekkopiste.fi

2010 alkuvuodesta Prodiscus aloitti frisbeekiekkojen valmistuksen ja ensimmäinen suomalainen frisbeegolfkiekko syntyi. 2011 tuotanto laajeni reppuihin ja silloin alkoi ensimmäisten kotimaisten frisbeegolfreppujen sarjatuotanto. Tuohon samaan aikaan perustettiin Team Prodiscus ja aloimme sponsoroimaan erilaisia frisbeegolftapahtumia ympäri Suomea ja Eurooppaa. Nykyään Sponsoripelaajia ja kilpailuja on jo ympäri maailmaa.

Nykyään Prodiscus keskittyy enemmän frisbeegolftuotteiden valmistukseen ja niiden kehittämiseen frisbeegolfkiekkojen, reppujen ja korien suhteen. Lisäksi valikoimasta löytyy vaihtuvasti frisbeegolfvaatteita ja muita oheistuotteita.

Prodiscus tukee lajin kasvua kaikilla sen osaalueilla.

Prodiscus on kasvava yritys. Tärkeintä meille on tehdä laaadukkaista tuotteita ja tuoda se kaikkien pelaajien ja harrastajien tietoisuuteen niin Suomessa, Euroopassa kuin ympäri maailmaa. Myös Team Prodiscus pelaajat edustavat brändiä vahvasti ja tuovat esille tätä idea edustaessaan Prodiscusta kilpailuissa.

Ota yhteyttä

Jos sinulla on jotain kysyttävää tai haluaisit aloittaa yhteistyön kanssamme niin älä epäröi enään, vaan ota yhteyttä!