KUSTOMIT

Prodiscus valmistaa monenlaisia kustomoituja tuotteita frisbeegolfiin. Kiekkoja, minejä, pyyhkeitä, lippiksiä, paitoja ja paljon muita tuotteita. Tuotantoerät voi olla yksi tuote tai vaikka tuhat kappaletta tarpeen mukaan. Joten saat helposti hankittua meiltä kisa- ja seuratuotteet tai yhtälailla kaverin syntymäpäivälahjat.

Kustom kiekot
Kiekkojen kuvat tehdään joko foliopainamalla tai tulostamalla. Foliopainossa kuva on aina yhdeää värillä ja logo pysyy samana. Foliopainossa on myös tiettyjä rajoitteita millainen kuva voidaan tehdä. Tässä aloituskustannus on 100€ painolaatan valmistuksen osalta. Tulostamalla puolestaan saadaan kokovärikuvia ja sillä voidaan tarvittaessa tehdä kuva koko kiekon pintaan. Ei aloituskustannuksia, mutta kalliimpi yli 100 kiekon tilauksissa. Kuvukkaisiin kiekkoihin ei pysty tekemään kuvaa koko pintaan.

Kustom pyyhkeet
Pyyhkeissä merkkaus tehdään brodeeraamalla tai tulostamalla. Pyyhkeet ovat korkealaatuista mikrokuitua ja ne pitävät kiekot ja kädet kuivana märällä kelillä. Ei aloituskustannuksia. Nykyään saatavana myös froteinen golfpyyhe (vain brodeeraus)

Kustom lippikset
Lippiksissä me käytämme pääsääntöisesti vain Flexfit ja Youpoon lippiksiä. Näihin merkkaus tehdään brodeeraamalla. Ei aloituskustannuksia. Myös muunlaisia hattuja on tarjolla.

Kustom vaatteet
Vaatteet jotka olemme valinneet Prodiscus linjastoon ovat kierrätettyä puuvillaa. Nämä ovat kestäviä ja värit pysyvät pitkään kirkkaina. Meillä on myös paljon muita vaatteita tarjolla ja uutuutena seuravaatekuvasto. Joten ota yhteyttä mikäli sinulla on jotain vaatetarpeita.

fiFinnish