KIEKOT

Prodiscus käyttää korkea luokkaisia ja kestäviä muoveja frisbeekiekkojen valmistukseen. Nämä muovityypit ovat nimeltään Basic, Premium ja Ultrium.

Basic muovi on parasta puttereissa ja lähestymiskiekoissa. Sen ominaisuuksia ovat loistava pito ja siksi se soveltuu hyvin puttaamiseen ja kontrolloia vaativiin lähestymisheittoihin. Nykyään löytyy myös HARD Basic, niille jotka haluavat vähemmän tahmeutta puttereihinsa.

Premium Premium muovi puolestaa tuo kiekkoihin kestävyyttä. Tämän sanottua ja sen jälkeen kun olet päässyt testaamaan tiedät taatusti eron muihin muoveihin. Kestävyys tuo sinulle luottoa heittoihin, sillä ei väliä vaikka osuisit kiviin ja kallioihin, ei tämä muovi siitä miksikään mene.

Ultrium muovi on kestävää ja lisäksi se antaa sinulle erinomaisen pidon mitä tarvitset kovaa heitettäessä. Kokeilun jälkeen tuskin haluat enää muilla muoveilla heittää. Ultrium muovissa on hyvä pito myös sateisina päivinä.

Prodiscuksen kiekkolinja on aina ollut kapea ja helppo. Ajatuksena on ollut, että tehdään vain ne kiekkomallit mitä pelaamiseen tarvitaan. Nykyään olen lisännyt myös helppoheittoisempia kiekkoja mallistoon, jotka soveltuvat paremmin aloittelijoille ja nuoremmille palaajille.

fiFinnish