KIEKOT

Prodiscus käyttää korkea vain luokkaisia ja kestäviä muoveja frisbeekiekkojen valmistukseen. Nämä muovityypit ovat nimeltään Basic, Premium ja Ultrium. Basic muovi on parasta puttereissa ja lähestymiskiekoissa. Sen ominaisuuksia ovat loistava pito ja siksi se soveltuu hyvin pytaamiseen ja kontrolloia vaativiin lähestymisheittoihin. Nykyään löytyy myös HARD Basic, niille jotka haluavat vähemmän tahmeutta puttereihinsa. Premium muovi puolestaa tuo kiekkoihin kestävyyttä. Tämän sanottua ja sen jälkeen kun olet päässyt testaamaan tiedät taatusti eron muihin muoveihin. Kestävyys tuo sinulle luottoa heittoihin, sillä ei väliä vaikka osuisit kiviin ja kallioihin, ei tämä muovi siitä miksikään mene. Ultrium muovi on kestävää ja lisäksi se antaa sinulle erinomaisen pidon mitä tarvitset kovaa heitettäessä. Kokeilun jälkeen tuskin haluat enää muilla muoveilla heittää. Ultrium muovissa on hyvä pito myös sateisina päivinä. Prodiscuksen kiekkolinja on aina ollut kapea ja helppo. Ajatuksena on ollut aina, että tehdään vain ne kiekkomallit mitä pelaamiseen tarvitaan. Nykyään olen lisännyt myös helppoheittoisempia kiekkoja mallistoon, jotka soveltuvat paremmin aloittelijoille ja nuoremmille palaajille.

Basic plastic is best on putters and midranges. It gives you an excellent grip for the disc and is there fore good on putting. Whit this soft touch it makes your approach shots easier to control and make your shots to the target. The very first Basic have been switched to a stiffer one, but old gummy will be produced for limited editions. I have also added Hard Basic for line up.

Premium plastic offers durability. This said and after you have tested you know the difference. You may dry to bead these in, but you only get little marks on discs. Durability gives you trust for you throws. No matter if you hit a tree or a rock it always stays the same.

Ultrium plastic gives you the ultimate touch and durability. The grip on this plastic is so good that you never wanna throw anything else. You will get a good grip on Ultrium even on a rayny days.

Line up on discs has always been simple. My idea was to greate just the amount of discs needed for the game. In past years I have added some easy throwing discs to the lineup. These are good for younger players and beginners.

fiFinnish
en_USEnglish fiFinnish