Menu

RATATARVIKKEET

Prodiscus valmistaa ensiluokkaisia ratatarvikkeita, joilla onnistut varmasti. Valikoimasta löytyy kaikki tarvittavat frisbeegolfratojen rakentamiseksi. Korit, tii-tolpat, karttataulut, heittoalustat, suunnittelupalvelu, karttojen piirtäminen, sekä opasteiden tulostukset.

Prodiscus Pro TARGETTi korit on rakennettu korkeimpien kilpailu standardien mukaan ja ne ovat PDGA hyväksymät Major tason turnauksiin.

Esitteet ratatavikkeista: KORIT / OPASTEET

FRISBEEGOLFKORI

Prodiscus Pro Targetti on yksi maailman parhaista frisbeegolfkoreista. Se on kestävä ja tutkitusti hyvin putteja nappaava kori. Sen kehitysvaiheessa on otettu huomioon erilaiset puttityylit. Pro Targetissa on esimerkiksi ketjut kolmessa eri kehässä. Tästä johtuen siinä ei ole yhtään sektoria, josta voisi putata tolppaan ja putti siksi kimmota ulos korista. Targetissa ketjut on asennettu kahteen eri kehään, jolloin kevyempien puttien ei tarvitse liikuttaa koko korin ketjujen massaa. Sekä jokaisen kehän ketjut ovat asennettu taakse päin liikkuviin koukkuihin, jolloin kovemmatkin putit jäävät varmasti koriin.

TII-OPASTEET JA KARTTATAULU

Prodiscuksen rataopasteet yhtenäistävät kokonaisuuden. Nämä tulevat korien kanssa samassa oranssin sävyssä. Ne on myös sinkitty ja pulverimaalattu, joka takaa pitkän kestävyyden kaikissa sääolosuhteissa.

Korit ja kaikki rataopasteet ovat saatavissa halutulla värillä.

HEITTOALUSTAT

Prodiscus tarjoaa heittoalustoille markkinoiden parhaan tekonurmimaton. Prodiscus tekonurmimatto on Suomessa valmistettu. Hyvän pidon salaisuus on tuplakarva, eli matossa oleva toinen lyhyempi karva joka tukee pidempää. Tästä syystä mattoa ei voi asentaa väärin päin, eikä se välttämättä tarvitse hiekkaa ollenkaan.

RATASUUNNITTELU

Prodiscus tarjoaa suunnittelupalvelua frisbeegolfratojen rakentamiseen. Rataprojekti voi olla pieni päivän suunnittelu tai viikkoja kestävä yhteistyö pidemmän rataprojektin parissa. Tärkein asia ratoja suunniteltaessa on muiden alueen käyttäjien turvallisuuden huomioiminen ja siksi suosittelemme aina ammattilaisen käyttöä ratoja suunniteltaessa. Siksi esimerkiksi lenkkipoluille ja yleisille ulkoilualueille me emme suostu väyliä suunnittelemaan.

Radan taso riippuu yleisesti käytettävästä alueesta. Me suunnittelemme aina parhaan mahdollisen radan annetulle alueelle. Annettuja toiveita kuunnellaan ja omat suunnitelmat esitellään aina perustellen. Suunnitteluun liittyy konsultaatio radan rakentamiseksi, sekä suunnitelman esitteleminen kaikille tahoille.

KARTTOJEN PIIRTÄMINEN

Lähtökohtaisesti piirrämme kartat ratasuunnitelman yhteydessä, mutta palveluvalikoimaamme kuuluu myös ratakarttojen piirtäminen jo olemassa oleville radoille. Esim kun radalle on tullut alkuperäisestä suunnitelmasta poikkeavia muutoksia tai parannuksia. Tällöin ratakartta ja väyläopasteet on hyvä päivittää.

Kartat ja väyläopasteet saat meiltä valmiiksi tulostettuina tai voit tilata nämä itse haluamaltasi toimittajalta.