Menu

TEAM PRODISCUS

Team Prodiscus on joukko intohimoisia frisbeegolfareita, jotka tuovat omalla tavallaan panoksensa frisbeegolfin hyväksi. Tiimiläisemme muun muassa kilpailevat tavoitteellisesti, toimivat esimerkkinä radalla ja sen ulkopuolella, tekevät aktiivisesti töitä lajin hyväksi ja rakastavat Prodiscuksen tuotteita. Tiimiläisemme ovat hyvä linkki harrastajan ja yhtiön välillä. Voit rohkeasti kysyä heiltä Prodiscuksen tuotteita testiin, ja mahdollisesti myös lähteä heidän kanssaan heittämään.

Team Prodiscuksesta löytyy jäseniä äärimmäisen lahjakkaista kilpapelaajista tavalliseen intohimoiseen harrastajaan. Tärkeimpänä valintakriteerinä pelaajalle on rakkaus lajiin ja Prodiscuksen tuotteisiin.

Team Prodiscuksessa on kolme eri tasoa, joihin pelaajat jakautuvat esimerkiksi aktiivisuuden ja taitotason perusteella.

Team Prodiscus:

Team Prodiscus on teamin ylin taso, ja siihen kuuluu tavoitteellisesti harjoittelevat ja kilpailevat pelaajat. Tiimi sisältää useita lahjakkuuksia sekä lajin korkean tason pelaajia ympäri maailman. Jäsenet ovat tavoitteellisia kilpailijoita, esimerkillisiä yhteisön jäseniä ja hyviä tyyppejä. Ylimpään tiimitasoon kuluu mahdollisuus merkittävään tukeen, joka korreloi pelaajan kykyjen, sitoutumisen sekä muiden ominaisuuksien mukaan. Team Prodiscuksen jäsenellä on rajaton mahdollisuus kehittyä pelaajana ja luoda uraa keskittyen vain frisbeegolfiin.

Team Ambassador:

Team Ambassador on tiimitaso, jonka jäsenet ovat aktiivisia ja intohimoisia frisbeegolfvaikuttajia alueellaan tai koko maan mittakaavassa. Kyseessä on kansainvälinen ja mukava joukko ihmisiä, jotka tekevät todella paljon töitä lajin eteen ja ovat ansainneet Prodiscuksen suuren tuen lähes kaikessa mihin he ryhtyvät, oli kyse sitten kilpailujärjestämisestä, koulutus- ja esittelytilaisuuksista tai mistä vain frisbeegolfia edistävästä toiminnasta. Team Ambassadorin jäsenet ovat myös aitiopaikalla katsomassa sekä vaikuttamassa siihen, mitä Prodiscus tekee.

Team Spartan:

Team Spartanin jäsenet eli spartalaiset ovat tavallisia pelaajia, jotka nauttivat lajista, haluavat viedä sitä eteenpäin ja rakastavat Prodiscuksen tuotteita. Tärkeimmät kriteerit spartalaiseksi valinnassa on intohimo Prodiscusta ja lajia kohtaan sekä esimerkillinen toiminta frisbeegolfyhteisössä niin radoilla kuin niiden ulkopuolellakin. Spartalaisten joukosta löytyy myös nousevia tähtiä, jotka tekevät ahkerasti töitä niin lajin eteen kuin kehittyäkseen pelaajana. Team Spartan on erinomainen väylä korkeammille tiimitasoille. 

Kaikki tiimitasot ovat tärkeitä ja jokainen pelaaja on arvokas osa Prodiscusta. Mikäli kiinnostuit tiimeistämme, voit laittaa avoimen hakemuksen sähköpostitse osoitteeseen team@prodiscus.fi. Käymme jokaisen hakemuksen huolellisesti läpi ja palaamme asiaan. Sähköposti ei ole päivittäisessä seurannassa ja se kerää runsaasti hakemuksia, joten olethan kärsivällinen, sillä vastaukseen saattaa mennä aikaa. Huomaa myös, että valtaosa tiimivalinnoista tehdään talviaikaan, joten vuodenaika voi vaikuttaa merkittävästi vastausaikaan.

Team Prodiscus Hall of Fame:

Kevin Jones

Austin Hannum

Luke Humphries

Henna Blomroos

Henrik Johansen

Devan Owens

Luukas Rokkanen

Prodiscuksen tiimissä on ollut useita uskomattoman lahjakkaita pelaajia, joista monet luovat uraa pelaten rakastamaansa lajia. Meille on ollut kunnia olla tukemassa kyseisiä pelaajia heidän uransa alkutaipaleilla ja auttaa heitä saavuttamaan unelmansa. 

Tästä pääset täyttämään tiimihakemuksen:

TEE TIIMIHAKEMUS