Menu

PRODISCUS

Prodiscus on ensimmäinen suomalainen frisbeegolfbrändi ja- valmistaja, joka valmistaa kiekkonsa Suomessa. Prodiscus perustettiin 2006 ja se toimi aluksi frisbeegolftuotteiden maahantuojana. Prodiscuksen perustaja Kai Vesa päätti alkaa luomaan omaa frisbeegolfmallistoa, joka sisältäisi kokonaisvaltaisesti kiekot, bägit sekä muut tarvikkeet. Aloituksesta lähtien, Prodiscus on tarjonnut äärimmäisen kestäviä sekä laadukkaita tuotteita frisbeegolf-yhteisön hyväksi. Prodiscus onkin hyvin tunnettu sekä suomalaisuudestaan että tuotteiden laadukkuudesta ympäri maailman.

Olemme kovan kasvun vaiheessa ja aiomme jatkaa yhteisön palvelua laajalla tuotekehityksellä, testauksella sekä erinomaisilla lopputuloksillamme. Prodiscus on lukuisten pelaajien luottomerkki ympäri maailman laadukkaalla sekä kattavalla valikoimallamme.

Meidän kiekkomme valmistetaan omalla tehtaallamme Nokialla. Pidämme erityisen tärkeänä kotimaista tuotantoamme, emmekä aio luopua siitä. Haluamme olla mukana luomassa työpaikkoja Suomeen sekä tarjota harrastajille mahdollisuuden muuttaa rakas harrastuksensa työkseen. Oma tuotantomme on nykyaikainen ja energiatehokas. Tuotantoprosessissamme uusiokäytämme hukkaan menneen muovin, eikä täten hävikkiä synny lainkaan.


Visiomme on tarjota entistä laadukkaampia tuotteita kaikille pelaajille ja ennen kaikkea olla vahvemmin mukana tukemassa pelaajia, seuroja, frisbeegolf yhteisöä sekä viedä lajia eteenpäin.


Emme ole tavallinen yhtiö. Prodiscus tuottaa välineitä harrastajilta harrastajille puhtaasta rakkaudesta lajiin. Prodiscus toimi pitkään vailla kaupallista päämäärää. Brändi perustettiin, jotta tavallinen frisbeegolfaaja saisi laadukkaita suomalaisia tuotteita käsiinsä vaivattomasti. Jatkamme työtämme lajin palvelijana ja kannamme korteamme kekoon tukemalla laajasti eri frisbeegolfin sidosryhmiä.

Toimintamme vahvana osana on lahjakkaiden pelaajien tukeminen, kilpailuiden järjestäminen, seurojen tukeminen, hyväntekeväisyys, klinikoiden sekä harjoitustilaisuuksien järjestäminen ja ennen kaikkea frisbeegolf spiritin luominen sekä ylläpitäminen. Prodiscuksen henkilökunnan, tiimipelaajien ja muiden sidosryhmien intohimo frisbeegolfia kohtaan on vertaansa vailla ja se näkyy kaikessa mitä teemme.

Ota yhteyttä!

Onko sinulla ideoita miten voisimme palvella sinua ja koko yhteisöä paremmin? Kerro mitä voimme tehdä hyväksesi. Olemme avoimia yhteistyölle seurojen, yritysten sekä yksityishenkilöiden kanssa. Mikäli koet, että voisimme saavuttaa yhdessä jotain merkityksellistä tai yhteisöä hyödyttävää, niin ota yhteyttä.

Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin, joten ota rohkeasti yhteyttä!.

Myynti / Yritysyhteistyö:

sales@prodiscus.fi

Kysymykset / Palaute / Muu

info@prodiscus.fi

Prodiscus – Pro Discs For Sport